Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα…

Ο χειμώνας αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του και όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται σε  μια γλυκιά αναστάτωση…

Μια γλυκιά αναστάτωση λόγω των υποχρεώσεων, λόγω των εορτών που έρχονται… να είναι όλα έτοιμα, όλα τακτοποιημένα, όλα μελετημένα άρτια για το κάθε σπιτικό, για το κάθε νοικοκυριό.

Η μυρωδιά του καμμ;eνου ξύλου που πλανάται στην ατμόσφαιρα, πλημμυρίζει την καρδιά και το μυαλό μας, με θύμησες και με χιλιάδες  εικόνες για τον καθένα μας ξεχωριστά… Εικόνες που συνειρμικά έρχονται και μας κατακλύζουν! Χαρά, λύπη, νοσταλγία, ανυπομονησία, προσμονή, στοργή πόθο, αγάπη, ό,τι συναίσθημα και να διαλέξει κανείς, αυτές οι μέρες έρχονται και το μεγιστοποιούν!

Μακάρι όλοι οι άνθρωποι ,να έχουν στην καρδιά τους αγάπη… αγάπη για τον εαυτό τους, για τους γύρω τους, για τα ζωάκια, για το περιβάλλον…

Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να ερωτευτούν… να ερωτευτούν την ίδια τη ζωή… να ερωτευτούν δύο μάτια, δύο χέρια που θα είναι για εκείνους εκεί… όταν τα χρειαστούν.

Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έχουν την υγεία τους… να μπορούν να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες που τους βρίσκουν και να βγαίνουν πιο δυνατοί από τις μάχες αυτές…

Μακάρι όλοι μας να είμαστε ευτυχισμένοι!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!